Yanni Extensions 21-07-2023

  

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ θέλεις να προετοιμαστείς για τις διακοπές σου αλλάζοντας λίγο - ή πολύ- το hair look σου; 

Διάλεξες την κατάλληλη εποχή γιατί πραγματικά τα hair trends που είναι στην μόδα αυτήν την περίοδο δεν θα σε απογοητεύσουν! Είναι όλα τους εντυπωσιακά και σίγουρα θα βρεις αυτό που θα σε εμπνεύσει και θα σε πείσει ότι μία αλλαγή το καλοκαίρι θα σε ανανεώσει πλήρως!

Για πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα trends για τα οποία -ήδη- μιλάνε όλοι!

 

Hair Trend #1: Ανάλαφρες Μπούκλες

Ή αλλιώς: beach waves! Όσο κι αν σου αρέσει το μαλλί κομμωτηρίου, δεν μπορείς να διαφωνήσεις στο ότι τα μαλλιά μας μετά τη θάλασσα έχουν μία… ιδιαίτερη γοητεία. Και αυτό ακριβώς το -ατημέλητο αλλά εντυπωσιακό- look βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα hair trends του καλοκαιριού εδώ και πολλά χρόνια. Είναι θηλυκό, είναι χαλαρό, είναι σέξυ και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις. Τι θα χρειαστείς; Το #STYLE θαλασσινό Αλάτι σε σπρέυ που θα σου δώσει πανεύκολα το beachy εφέ που θες να πετύχεις! Δεν έχει parabens, αφαιρείται μόνο με νερό και χαρίζει φυσικό κυματιστό look. Απλά ψέκασέ το σε νωπά μαλλιά και στέγνωσέ τα ελαφρώς με τη βοήθεια μίας φυσούνας. Το αποτέλεσμα: Ανάλαφρες μπούκλες παραλίας με διάρκεια μέχρι το επόμενο λούσιμο! Τι άλλο να ζητήσεις;

 

Hair Trend #2: Wet Look 

Το απόλυτο hair trend που συνεχίζει να βρίσκεται στις τάσεις του καλοκαιριού και φέτος είναι φυσικά το wet look. Πολλές το αγάπησαν, ακόμη περισσότερες το ζήλεψαν! Γιατί να μην είσαι κι εσύ ανάμεσα στις πρώτες; 

Το Wet Look ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Και για τις πιο glam εμφανίσεις σου, μην ξεχάσεις να βάλεις λίγη έξτρα λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα. Πραγματικά κάνει τη διαφορά. Μπορείς να το πετύχεις πολύ απλά, χρησιμοποιώντας ένα κερί μαλλιών με βάση το νερό . Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Euphoria Water wax Shine Medium Hold - 100ml , για μέτριο κράτημα, με λάμψη. Safe και σίγουρη επιτυχία λοιπόν! Μην το φοβηθείς! 

 

Hair Trend #3: Natural Look 

Τα τελευταία χρόνια, όλα τα trends αναδεικνύουν ολοένα και περισσότερο τη φυσική μας ομορφιά. Έτσι λοιπόν και στις τάσεις που επικρατούν στον χώρο της μόδας για τα μαλλιά, το natural look είναι στο επίκεντρο. Είτε έχεις σγουρά μαλλιά, afro, κυματιστά, είτε ίσια, φιλαριστά, κοντά, καρέ κ.ο.κ. οι φετινές τάσεις προτάσσουν την ανάδειξή τους! 

Για να αξιοποιήσεις όμως όσο το δυνατόν καλύτερα τα φυσικά σου μαλλιά και να τα αναδείξεις όπως τους αξίζει, θα πρέπει να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling ανάλογα με τον τύπο του μαλλιού σου! Έχουμε να σου προτείνουμε λοιπόν δύο μαγικά προϊόντα, για να μπορέσεις να φροντίσεις τα μαλλιά σου όπως πραγματικά έχουν ανάγκη και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις με το φυσικό σου look φέτος το καλοκαίρι! 

Για να πειθαρχήσεις τις μπούκλες σου και να τις αναδείξεις καλοσχηματισμένες, ανάλαφρες και χωρίς φριζάρισμα, η Glam Κρέμα για πειθαρχημένες μπούκλες -discipline curly hair- θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν! Δεν ξεβγάζεται, δεν περιέχει parabens, χαρίζει ελαστικότητα και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και προστατεύει σημαντικά από το φριζάρισμα! Δοκίμασε τη και θα μας θυμηθείς. 

Για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να αποκτήσουν το απόλυτο ίσιωμα, χωρίς να φριζάρουν αλλά και χωρίς να χάνουν τον όγκο τους, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν δυνατό σύμμαχο: την Glam Κρέμα λείανσης & λάμψης -illuminating smooth hair-  . Τα μαλλιά σου γίνονται μεταξένια και λαμπερά με μία μόνο κίνηση!

 

Hair Trend #4: 90s Blowout 

Σίγουρα το έχεις δει και σίγουρα το έχεις λατρέψει σε κάποια τυχαία φωτογραφία της Cindy Crawford στα περιοδικά (πριν μπει στη ζωή μας το instagram). Το 90s blowout look επιστρέφει δυναμικά στις μέρες μας από τα -όχι και τόσο μακρινά- 90’s χαρίζοντας ελεύθερα στην εποχή μας αμέριστο αισθησιασμό, wilderness και θηλυκότητα. Με το συγκεκριμένο blowout hairstyle, τα μαλλιά φαίνονται πλούσια και ανάλαφρα, γεμάτα όγκο και κίνηση που μαγνητίζει. Δοκίμασε το και σίγουρα θα εκπλαγείς με την αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει. Πώς θα το καταφέρεις: Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με το #STYLE Roots Up για να δημιουργήσεις όγκο και να διαμορφώσεις τα μαλλιά όπως θέλεις εσύ. Προχώρα στο styling με μία βούρτσα για φορμάρισμα κατευθύνοντάς τη φορά της βούρτσας προς ψηλά και προς τα έξω. Κάθε τούφα που θα «φορμάρεις» την αφήνεις να στεγνώσει για 2-3 δευτερόλεπτα και την ψεκάζεις με την #STYLE Λακ με πρωτεΐνες μεταξιού για κράτημα με διάρκεια, χωρίς «κοκκάλωμα». 

 

Hair Trend #5: 90s Κότσος - Updo

Ναι, καλά κατάλαβες. Τα 90s έχουν αρχίσει και κάνουν την επιστροφή τους. Για να ακολουθήσεις κι εσύ την τάση αυτή, χρειάζεσαι: χαμηλόμεσα παντελόνια, natural makeup και φυσικά το απόλυτο 90s Updo! Ο κότσος που έγινε μεγάλη λατρεία, ο κότσος της Pamela Anderson είναι εδώ και πρόκειται για το hairstyle που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι. Ατημέλητος ψηλός κότσος με τούφες δεξιά και αριστερά, curtain bangs, όγκος και πάλι όγκος είναι τα στοιχεία που θα συνθέσουν το τέλειο 90s Updo αποτέλεσμα. Είναι δηλαδή το άκρως αντίθετο από έναν κλασικό κότσο μπαλαρίνας, που σίγουρα δεν δίνει την ίδια ελευθερία στο look. 

Αν είσαι γεμάτη φύτρες που «πετάνε» σε κάθε χτένισμα με κοτσίδα ή κότσο που προσπαθείς να κάνεις, αυτό είναι το χτένισμα για σένα! Επίλεξε το 90s Updo, τύλιξε κυκλικά τις φύτρες σου γύρω από ένα λεπτό ηλεκτρικό ψαλίδι και δημιούργησε ανάλαφρα baby hair που θα απογειώσουν το 90s Updo look σου!

Για να το τελειοποιήσεις, πριν κάνεις τον κότσο, δοκίμασε να κάνεις χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά σου με την Huadi Ισιωτική Πρέσα. Με κεραμική πλάκα τουρμαλίνης και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία έως και 230°C, σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου εργαλείο styling, για να πετύχεις κάθε hairstyle που έχεις ονειρευτεί - ακόμη και το τέλειο 90s Updo!

 

Hair Trends για να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι 

Είναι πολλά, είναι διαφορετικά. Φέτος στις τάσεις στα μαλλιά υπάρχει μία ποικιλία που εκτιμάμε πολύ, αφού η καθεμία από εμάς μπορεί να δοκιμάσει κάτι νέο και διαφορετικό, ανάλογα με τον τύπο του μαλλιού της. 

Το σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία των trends κυμαίνεται προς ένα πιο χαλαρό, ανάλαφρο και παιχιδιάρικο στυλ που μας δίνει την ελευθερία να παίξουμε με τα μαλλιά μας. Δοκίμασε κι εσύ τα trends που σε εντυπωσίασαν και κάνε τα καλοκαιρινά σου looks πιο σύγχρονα και στυλάτα από ποτέ!

 

FACEBOOK   Yanni Extensions

 INSTAGRAM  @yanniextensions

youtube  Yanni Extensions 

tiktok  yanni.extensions