Yanni Extensions 17-07-2019

Γιατί αν θέλετε να κάνετε styling μόνες σας χρειάζεστε σωστά εργαλεία.

Ένα από τα μυστικά του κομμωτηρίου για τέλεια χτενίσματα, εκτός από τα χρόνια εκπαίδευσης και το ταλέντο των hairstylists, είναι το σεσουάρ. Ναι, πολύ καλά διαβάζετε και θα σας εξηγήσω.

Έχοντας πολύ σγουρά μαλλιά και θέλοντας να ΜΗΝ έχω σγουρά μαλλιά έψαχνα τρόπους για να κάνω μόνη μου τα ισιώματα και τα χαλαρά κύματα που μου κάνουν στο κομμωτήριο, μόνη μου (γιατί προτιμώ να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ρούχα). Προσπάθησα, δοκίμασα και τέσταρα πολλές φορές την τεχνική. Την είχα γράψει σε εσάς τόσες φορές και την είχα δει άλλες τόσες από τους experts του InStyle, που θεωρούσα πως θα είναι πανεύκολο. Δύσκολο δεν είναι αλλά χρειάζεται σωστό σεσουάρ (και λίγο ταλέντο αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό) και δεν το είχα στην αρχή. Όταν πήγα να το αγοράσω ρώτησα τους ειδικούς μας και μου τόνισαν 3 σημεία που πρέπει να προσέξω:

  1. Προστασία
    Το σεσουάρ πρέπει να κάνει styling και όχι μπάρμπεκιου στα μαλλιά συνεπώς πρέπει να έχει Τουρμαλίνη ή κεραμική πλάκα ώστε να μην ψήνει τα μαλλιά. Προσέχουμε για να έχουμε… μαλλιά για styling.
  2. Βάρος
    Πρέπει να είναι ένα ελαφρύ σεσουάρ το οποίο δεν θα απαιτεί τα μπράτσα της Βερούλη για να το χρησιμοποιήσετε. Οι ειδικοί κάνουν το ίσιωμα σε λίγα λεπτά, εσάς μπορεί να σας πάρει ώρα και ένας λόγος που πολλές τρέμουν το styling στο σπίτι –ή την προσπάθεια- είναι η κούραση.
  3. Δύναμη
    Και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η ισχύς του σεσουάρ πρέπει να είναι μεγάλη ώστε να κάνει καλή δουλειά συνεπώς αν θέλετε να κάνετε χτενίσματα σπίτι, πρέπει να επενδύσετε σε ένα που να είναι πάνω από 1.800W.

Πηγή PeopleGreece