Yanni Extensions 27-02-2020

Τα μαλλιά μας δέχονται καθημερινά έντονη ταλαιπωρία από το styling, τη βαφή, τους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και τα άλατα του νερού.

Κυρίως το καλοκαίρι, με την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι, τα μαλλιά αφυδατώνονται και η υγεία τους επιβαρύνεται αισθητά.

Το αποτέλεσμα είναι ξηρά, θαμπά κι αφυδατωμένα μαλλιά, με άκρες που σπάνε.

Γι’αυτόν το λόγο, θα πρέπει να φροντίζουμε για την καθημερινή ενυδάτωση των μαλλιών μας, ενώ θα πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας μία θεραπεία αναδόμησης που θα πραγματοποιούμε 2-4 φορές το μήνα.

Η θεραπεία εντατικής κι άμεσης αναδόμησης Olea με έλαιο Baobab & Λιναρόσπορο θα σου δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις πάντα υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά.

 

IMG 20200131 165614

 

Γιατί να διαλέξεις τη θεραπεία Olea ;

Παρακάτω σου δίνουμε τους 5 βασικούς λόγους που καθιστούν τη θεραπεία Olea το κορυφαίο σύστημα αναδόμησης μαλλιών :

  • Η ολοκληρωμένη σειρά περιέχει όλα τα συστατικά που θα δυναμώσουν τα μαλλιά σου, θα αυξήσουν την αντοχή τους κατά της φθοράς, θα προσθέσουν λάμψη και θα τους δώσουν μοναδική απαλότητα και μάκρος. Τα προϊόντα λειτουργούν μεταξύ τους συμπληρωματικά για να χαρίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα άμεσα.

  • Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο Baobab & Λιναρόσπορο.

Έλαιο Baobab: Θαυματουργό έλαιο, σύμμαχος ομορφιάς, είναι πλούσιο σε αμινοξέα, λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Καταπολεμά την τριχόπτωση και την αδυναμία των μαλλιών και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εύθραυστα μαλλιά που τείνουν να σπάσουν. Το έλαιο Baobab προσφέρει αναζωογόνηση κι αναδόμηση, καθώς επίσης προστατεύει τα μαλλιά από τη ρύπανση.

Λιναρόσπορος: Πηγή αιθέριων ελαίων, που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά για την υγεία των μαλλιών. Αποτελεί πηγή λιπαρών οξέων Ωμέγα 3, βιταμίνης Ε και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό κι έχει την ικανότητα να αναστρέφει τη φθορά που προκαλεί το περιβάλλον στα μαλλιά ενώ παράλληλα προωθεί την αναγέννησή τους. Παράλληλα, το σύμπλεγμα βιταμινών Β κάνει καλό στο κυκλοφορικό σύστημα καθιστώντας το λιναρόσπορο κατάλληλο για τη φροντίδα της υγείας των μαλλιών καθώς δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λαμπερά. Βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών και προλαμβάνει την τριχόπτωση ενώ τα βοηθά να μακρύνουν. Τέλος, είναι ιδανικός για το χτένισμα των μαλλιών καθώς προλαμβάνει αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα που μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο χτένισμα.

  • Είναι εμπλουτισμένη με τους πιο ενυδατικούς παράγοντες, είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα που δίνουν υγεία και λάμψη στα μαλλιά κι επιπλέον ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών ώστε να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

  • Το υπέροχο και σαγηνευτικό της άρωμα διαρκεί για 72 (!) ώρες.

  • Είναι σχεδιασμένη ώστε να θεραπεύσει τα πιο άγρια κι ατίθασα μαλλιά.

 

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα προϊόντα της θεραπείας:

  • Σαμπουάν Olea : Το σαμπουάν Olea είναι εμπλουτισμένο με τα βασικά συστατικά υδρολυμμένο κολλαγόνο. Έτσι, εμπλουτίζει τη δράση του υπέρ της ελαστικότητας της τρίχας, δυναμώνει τη ρίζα ώστε να αναπτύσσεται ταχύτατα και αποτοξινώνει από τους ρύπους.

  • Μάσκα Olea : Η μάσκα αναδόμησης Olea είναι ιδιαίτερα πλούσια σε σύσταση ελαίου Baobab & Λιναρόσπορου. Έτσι, τα μαλλιά απολαμβάνουν τα οφέλη των πολύτιμων αυτών συστατικών στο μέγιστο βαθμό. Η προσθήκη του αμυδαλέλαιου συμπληρώνει τις ενυδατικές ιδιότητες της μάσκας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να λάμπουν, να είναι λεία, απαλά, χωρίς να φριζάρουν.

  • Σπρέι Olea : Στο μη ξεβγαλώμενο σπρέι ξεμπερδέματος Olea έχει προστεθεί υδρολυμμένη κερατίνη, πανθενόλη κι αμυγδαλέλαιο, ενισχύοντας έτσι την αντοχή των μαλλιών όταν εκτίθενται στη θερμότητα. Μειώνει το χρόνο του στεγνώματος κατά 30% , χαρίζει μοναδικό άρωμα και λάμψη.

  • Υγροί Κρύσταλλοι Olea : Οι υγροί κρύσταλλοι δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ κατά της θερμότητας,του φριζαρίσματος και του σπασίματος της τρίχας. Ειδική, μη-λιπαρή σύνθεση, κατάλληλοι για χρήση σε στεγνά και νωπά μαλλιά. Λειαίνουν την τρίχα και προσθέτουν λάμψη.

  • Αμπούλα Olea : Η αμπούλα αποτελεί συμπύκνωμα ελαίου Baobab & Λιναρόσπορου στη μέγιστη περιεκτικότητα τους. Είναι η προετοιμασία για την πιο ισχυρή θεραπεία ανάπλασης, θρέψης κι ενυδάτωσης των μαλλιών και μπορεί να αραιωθεί ακόμη και με νερό. Ανακατέψτε το περιεχόμενό της κι εφαρμόστε την στα μαλλιά με ένα πινέλο. Αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά και συνεχίστε με το σαμπουάν Olea.


 

OLEA TREATMENT 470x470