Yanni Extensions 14-01-2022

 

 

Μήπως κι εσύ εντυπωσιάζεσαι από τα δυνατά και μακριά μαλλιά των άλλων γυναικών;

Μήπως ονειρεύεσαι καιρό να έχεις μακριά, δυνατά και πλούσια μαλλιά; 

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες σχετικά με την εμφάνισή τους, είναι το πώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν μαλλιά μακριά, πλούσια αλλά και υγιή.

Κι όμως, πολλές ταλαιπωρούνται αφού τα μαλλιά τους είναι αδύναμα, θαμπά και καθημερινά σπάνε. 

Ακολούθησε βήμα-βήμα τις παρακάτω συμβουλές μας, άλλαξε μερικές συνήθειές σου και έτσι θα μπορέσεις να αποκτήσεις τα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά που πάντα ήθελες! 

 

1. Ακολούθησε μία σωστή διατροφή 

 

Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή για να μπορέσεις να έχεις δυνατά μακριά μαλλια;

Οι βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός του ανθρώπου για να είναι υγιής, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο και στην υγεία των μαλλιών μας. 

Για τον λόγο αυτό, ενίσχυσε τη διατροφή σου με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες A,E,D,C και σίδηρο και δώσε στα μαλλιά σου την δύναμη που χρειάζονται για να διατηρούνται ζωντανά και λαμπερά. 

 

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

 

 

2. Απόφυγε τα εργαλεία styling με θερμότητα 

 

Η θερμότητα από το σίδερο ισιώματος, το ψαλίδι για τις μπούκλες αλλά και το επίμονο πιστολάκι καταστρέφουν εντελώς την τρίχα, προκαλώντας ψαλίδα και φυσικά ατονία.  

Καλό θα ήταν λοιπόν, να αποφεύγεις την συστηματική χρήση τους.

Προσπάθησε να είναι όλα αυτά τα εργαλεία μία λύση ανάγκης για το χτένισμά σου, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, αφού έχεις πρώτα τοποθετήσει στα μαλλιά σου κάποιο εξειδικευμένο προϊόν προστασίας από την θερμότητα. 

 

 SMART10 SMALL

 

 

3. Πες «όχι» στο καθημερινό λούσιμο

 

Όσο κι αν νομίζεις ότι το να λούζεσαι καθημερινά σημαίνει ότι φροντίζεις τα μαλλιά σου, εν τέλει οδηγείσαι στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.

Το λούσιμο πάνω από 3 φορές την εβδομάδα προκαλεί αφυδάτωση της τρίχας από τα φυσικά της έλαια που υπάρχουν στη ρίζα για να της δίνουν τη φυσική της λάμψη.

Παράλληλα, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσεις πώς με το να λούζεσαι κάθε μέρα, τα μαλλιά σου γίνονται θαμπά όλο και συχνότερα, αποκτούν πιο γρήγορα ψαλίδα και χάνουν εντελώς την ελαστικότητά τους. 

Βέβαια το λούσιμο με ένα ειδικό ενυδατικό σαμπουάν μπορεί να γίνεται και κάθε δεύτερη ημέρα.

Επειδή τα μαλλιά επιβαρύνονται από τους περιβαλλοντικούς ρύπους καθημερινά, καλό είναι το λούσιμο να γίνεται με κάθε δεύτερη ημέρα (2-3 φορές την εβδομάδα) με τα σωστά προϊόντα. 

 

4. Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα περιποίησης στο λούσιμο 

 

Για να μπορέσεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, να τα ενδυναμώσεις αλλά και να επιταχύνεις τη διαδικασία αυτή, χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς κατά το λούσιμο. 

Επίλεξε προϊόντα ικανά να ενεργοποιήσουν τους θύλακες της τρίχας και να την αναζωογονήσουν.

Το Σετ Αναδόμησης Μαλλιών με Κερατίνη και Λάδι Αργκάν είναι ακριβώς αυτό που χρειαζεσαι, αφού προορίζεται για ενίσχυση του μήκους και της λάμψης των μαλλιών. 

Το σαμπουάν, η μάσκα αλλά και ο ορός αναδόμησης περιέχουν συστατικά ειδικά επιλεγμένα για άμεση ενυδάτωση της τρίχας, ολική αναδόμηση των κατεστραμμένων άκρων, ισχυρή προστασία από θερμότητα και ρύπους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μία ανάλαφρη αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης. 

 

 

S 11044 11317 11226

 

 

5. Επισκέψου πιο συχνά το κομμωτήριο 

 

Ναι, το συχνό κούρεμα ίσα ίσα στις άκρες, εκεί που εμφανίζεται πρώτα η ψαλίδα είναι πολύ σημαντικό βήμα για να μπορέσεις να δώσεις στα μαλλιά σου την ώθηση που χρειάζονται ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Ακόμη κι αν δεν παρατηρείς πολλή ψαλίδα στα μαλλιά σου, αυτό το λίγο κούρεμα είναι σωτήριο για να αποχωριστείς τις άτονες μύτες που “βαραίνουν” το μαλλί χωρίς λόγο και το εμποδίζουν από το να μακρύνει υγιές και δυνατό.

Γι'αυτό, μην αμελείς την επίσκεψη στον κομμωτή σου και κανόνισε τα ραντεβού σου κάθε 8-12 εβδομάδες για να αφαιρείς την ψαλίδα στη συχνότητα που πρέπει. 

 

HAIR CUT

 

 

6. Ακολούθησε θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής 

 

Για να αποκτήσεις δυνατά, πλούσια και μακριά μαλλιά δε θα πρέπει να ξεχνάς να περιποιείσαι το τριχωτό της κεφαλής σου, το σημείο δηλαδή που βρίσκονται οι ρίζες του μαλλιού.

Πέρα από το μασάζ με αιθέρια έλαια που μπορείς να κάνεις 2-3 φορές το μήνα ώστε να ενισχύσεις τη μικροκυκλοφορία και να ενεργοποιήσεις την ανάπτυξη νέων τριχών, επίλεξε ειδικά προϊόντα για πιο άμεσα αποτελέσματα. 

Το Immortal τονωτικό μαλλιών Love Hunter είναι η ιδανική επιλογή.

Καθαρίζει το δέρμα του κεφαλιού σου από ρύπους, απαλλάσσει από την εμφάνιση πιτυρίδας, εξισορροπεί την λιπαρότητα και ενισχύει την φυσική ενυδάτωση του τριχωτού.

Όλα αυτά συμβάλλουν στη δημιουργία υπεραιμίας, με αποτέλεσμα την άμεση ενεργοποίηση του θύλακα για ανάπτυξη νέων τριχών.

Παράλληλα, δίνει στα μαλλιά σου αίσθηση φρεσκάδας για 24 ώρες και μεταξένια υφή, ενώ μπορείς να επιλέξεις και το άρωμα που προτιμάς ανάμεσα στο Love Hunter, το Rich Sailor και το Old Pepper

 

 

13616

 

 

❤ Λίγα ακόμα απλά αλλά θαυματουργά tips για μακριά και υγιή μαλλιά 

 

  • Κατά το λούσιμο, μην ξεπλένεις τα μαλλιά σου με καυτό νερό γιατί τα αφυδατώνει. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς δροσερό νερό για να διατηρήσεις την ενυδάτωση της τρίχας στα επιθυμητά επίπεδα. 
  • Μην χτενίζεσαι όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα ή νωπά. Αφού φύγει η πολύ υγρασία, χτένισέ τα με αργές και απαλές κινήσεις γιατί αλλιώς σπάνε.

Ακόμη, μην ξεχάσεις να βρεις την κατάλληλη βούρτσα για τον τύπο τουμαλλιού σου!

  • Μην πιάνεις συχνά τα μαλλιά σου κοτσίδα σφιχτά γιατί έτσι ταλαιπωρείς τις ρίζες και προκαλείς τριχόπτωση.
  • Απόφυγε τη χρήση extensions για όσο καιρό προσπαθείς να μακρύνεις τα δικά σου μαλλιά, γιατί τα πρόσθετα ταλαιπωρούν την τρίχα. 
  • Χρησιμοποίησε αντιηλιακό μαλλιών. Η ηλιακή ακτινοβολία οφείλεται για την αφυδάτωση και την ατονία που πολλές φορές έχουν τα μαλλιά μας αν δεν τα περιποιούμαστε σωστά.

Όση λοιπόν προσοχή δίνεις στο πρόσωπο και το σώμα σου προστατεύοντας τα από τον ήλιο, άλλη τόση πρέπει να δώσεις και στα μαλλιά σου για να τα διατηρήσεις ενυδατωμένα και ζωντανά αν θες να είναι μακριά και υγιή!

 

FACEBOOK   Yanni Extensions

INSTAGRAM  @yanniextensions

YOUTUBE  Yanni Extensions