ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,  εντός προθεσμίας  3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, με δική σας αποστολή courier.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνία εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  • Τα προϊόντα δεν έχουν ανοιχθεί και η συσκευασία τους δεν έχει παραβιασθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Άν θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία στο τηλέφωνο 2109606536 ή με  ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας ημερομηνία / αριθμό παραστατικού αγοράς.

H διεύθυνση αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή είναι: Χρυσοφός Ιωάννης,Yanni Extensions,  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 500, Τ.Κ. 17456, Άλιμος, Αθήνα, Ελλάδα.

Δεν γίνονται δεκτές έπιστροφές σε όλα τα προϊόντα νυχιών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, υπό τις πολύ συγκεκριμένες παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.
  • Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας την ίδια μέρα μέχρι τις 16:00, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.
    Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί το προϊόν και το έχετε παραλάβει, ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ την συσκευασία του κατασκευαστή και ζητήστε μας μέσω e-mail την ακύρωση της παραγγελίας.
Τα έξοδα επιστροφής χρημάτων ή και μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει και κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιστροφής.