Για παραγγελίες αξίας άνω των 30,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι και 2 κιλά βάρος (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών).

Από 2 Kg και πάνω υπολογίστε 1,10€ επιπλέον για κάθε έξτρα κιλό.

Παραλαβή από το κατάστημα:

  • Δωρεάν για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και συνολικού ποσού.

Παραλαβή στο χώρο σας με αντικαταβολή:

  • Η επιβάρυνση για δέμα έως και 2 κιλά είναι 3€ και 2€ η αντικαταβολή (5€ συνολικά) για παραγγελίες έως 30€.
    Υπολογίστε 1,10€ επιπλέον για κάθε έξτρα κιλό. 
    Ο ακριβής υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας.
  • Δωρεάν για παρραγελίες άνω των 30€.


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα (εκτός Σαββάτου) εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα και συνήθως παραδίδονται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. 

Άν το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να  ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Η YanniExtensions.gr  δεν φέρει καμμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της YanniExtensions.gr.


Oι παραδόσεις  γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών «Speedex».

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αποστολής εισάγοντας τον αριθμό voucher στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.speedex.gr/isapohi.asp

*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.