Description
Καινοτόμα βαφή κρέμα-gel gel με βάση την αμμωνία για ξάνοιγμα μαλλιών σε μόλις 15 έως 20 λεπτά.
-Έως και 3 τόνους ξανοίγματος σε μίξη με οξυζενέ 9% (30vol.)
-Έως και 3 τόνους ξανοίγματος με την προσθήκη του BOOSTER extra mix μέσα σε βαφή IL COLORE
-Διόρθωση υπερβολικής έντασης χρώματος με τη χρήση μόνο του BOOSTER
Δερματολογική φόρμουλα εμπλουτισμένη με πολύτιμα συστατικά
- ΜΟΛΟΧΑ (MALLOW): Γνωστή για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης του τριχωτού κατά τη διάρκεια της βαφής.
- ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας της τρίχας κατά τη διαδικασία της βαφής. Περιβάλλει την τρίχα δημιουργώντας ένα αντιγηραντικό αποτέλεσμα, «γεμίζοντάς» την, και βελτιώνει τη δομή και το ξεμπέρδεμά της.
- ΜΕΤΑΞΙ : Οι πρωτεΐνες μεταξιού είναι γνωστές για την ικανότητά τους να λειαίνουν τις ίνες της τρίχας και να βελτιώνουν τη λάμψη της. Κατά τη διάρκεια της βαφής βοηθούν τα μαλλιά να γίνονται πιο απαλά και πιο πειθαρχημένα.
Κινητική χρώματος και βαθμονόμηση χρωστικών:
Η τεχνολογία της IL COLORE ρυθμίζει την ποσότητα των χρωστικών ανάλογα με την ταχύτητα αντίδρασής τους, επιτρέποντας στο χρώμα να αναπτύσσεται πλήρως σε μόλις 15–20 λεπτά και να επιτυγχάνει έντονη απόχρωση και πλήρη ζωντάνια στον μισό χρόνο.
